Caryn Drexl: Korku Hakimi Fotoğraflar

Carlyn Drexl, ABD‘nin Florida eyaletinin küçük bir köyü olan Palm Coast‘ta yaşayan zengin birikimli bir fotoğrafçı. Fotoğraf üzerine gelişimini deneme-yanılma ve internet aracılığı ile sağlayan sanatçı, konseptlerinin büyük çoğunluğunda korku öğesine yer veriyor. Becerisinin asıl temelini fotoğraf eğitimi aldığı okulda sağladı. Şuan kullandığı dijital fotoğraf makinesinin yanında klasik analog makine de kullandığı söyleyen Caryn Drexl, çektiği fotoğraflarda ve bu fotoğraflarla yarattığı konseptlere isim ve/veya başlık vermeyi sevmiyor. Gerçekten de sosyal profillerinde dolaştığınızda çok az fotoğrafını isimlendirdiğini görüyorsunuz.

Henüz 10 yaşındayken ailesiyle beraber çıktığı bir tatilde başlayan fotoğraf serüvenine çevresinin teşvikleriyle de devam etti. Senelerin verdiği olgunlukla konser ve moda fotoğrafçısı olmak için kesin karar verdiğini söyleyen sanatçı şuan bulunduğu konuma gelmesinde ailesinin ve yakın çevresinin etkili olduğunu söylüyor.

Sanatçının albümünde birçok fotoğraf olduğundan dolayı sadece bir kısmını koyabiliyorum fakat aşağıda verdiğim linkten mutlaka diğer çalışmalarına da bakmanızı öneririm.

Daha fazla bilgi ve fotoğraf için http://www.caryndrexl.com adresini ziyaret edebilirsiniz.