Rausch

Molly Rausch: Genişleyen Posta Pulları

Molly Rausch yazılar yazıyor, resim yapıyor ve New York, New Platz’da ağaç evler kuruyor. 2003’te resim dalında SUNY New Platz’dan MFA’sını aldı. New York Beacon’daki VanBrunt Galeri tarafından tanıtıldı. 18 daktilosu ve bir web sitesi var.

Rausch’un bir de Postage Stamp Paintings (Posta Pulu Resimleri) adında gayet ilgi çekici olan resim projesi var. Projenin hikayesini web sitesinde şöyle anlatmış:

Molly Rausch yazılar yazıyor, resim yapıyor ve New York, New Platz’da ağaç evler inşaa ediyor. Maryland’da büyümüş olan Rausch posta ile ilgili konuları fazlasıyla seviyor. Bu proje 14 yıl önce babasının ona bir zarf dolusu posta pulu ve boş, ne yapacağını bilemediği bir pul koleksiyonu klasörü verdiğinde başlamış.

Her posta pulu resmi kağıda yapıştırılmış bir posta pulu ile başlıyordu. Sonrasında Molly Rausch yapıştırılan pulun etrafını boyuyor, onu suluboya ve guaj boya ile genişletiyor. Sonuç olarak resimler gayet küçük boyutlarda, 3 inç kadar. Herşey serbest fırça boyamasıyla olup bitiyor, kalem veya tükenmez kalem kullanımı yok. Pul etrafında yapılacak hiçbirşey testedilmiş olmamalı, o anda türemiş olmalı.

Eserler ayrıca sipariş de edilebilir. Bağlantıya geçildiği halde elindeki pullardan seçim yapabilir veya kendikilerinizi ona yollabilirsiniz.

Her resim arşivleme amacıyla paspartulanmış ve çerçevelenmiş olarak durmaktadır. Limitli sayıdaki baskıları görebilmek için sitedeki “Shop” kısmını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca siz de isteklerinizi belirtebilirsiniz. Molly’nin diğer işlerini www.mollyrausch.com adresinde görebilirsiniz.

 

Rausch

molly rausch

golfer molly rausch

molly rausch

Postage Stamp Paintings

rausch

molly rausch

post stamp painting molly rausch

molly rausch

molly rausch

Molly Rausch’un Postage Stamp Paintings adlı çalışmalarını www.postagestamppaintings.com adresinde görebilirsiniz.