m-inspira, Aranxa Esteve, Lucía Rallo

M-Inspira’dan Sweet Letters: Jelibondan Tipografi!

Aranxa Esteve ve Lucía Rallo İspanya’dan iki genç grafik ve endüstri tasarımcısı. University Jaume I of Castellón’da teknik endüstriyel dizayn mühendisliği okuduktan sonra Cardenal Herrera University of Valencia’da grafik-tasarım alanında master yapmışlar. Son olarak fotoğrafçılık üzerine eğitim almışlar. Şu an M-Inspira‘da serbest zamanlı olarak çalışıyorlar. Her projeyi bir ilerleme ve özgün bir deneyim olarak gördüklerini söylüyorlar ve iyi bir konseptin iyi bir sonuç için anahtar görev üstlendiğini düşünüyorlar.

İşlerinin dört sıfat tarafından açıklanabileceğini söylüyorlar: iletişim, dürüst, dinamik ve özlü. Kendilerini çalışkan, öğrenmeye hevesli ve tasarım, mimari, müzik, fotoğrafçılık, resim ve modaya tutkun olarak tanımlıyorlar. Gelecek zamandaki hedeflerinin profesyonellerden birşeyler öğrenmek ve bilgi birikimlerini artırmak olduğunu söylüyorlar.

En yakın zamandaki çalışmalarının adı Sweet Letters (Tatlı Harfler). Jelibonlarla hazırlanmış bu alfabe web sitelerinin girişinde de bulunmakta. M-Inspira’nın web sitesine www.m-inspira.com adresinden ulaşabilirsiniz.

m-inspira, Aranxa Esteve, Lucía Rallo
M-Inspira'nın Sweet Letters adlı çalışması.
sweet letters
Aranxa Esteve ve Lucía Rallo M-Inspira'dan iki tasarımcı.
sweet letters, m-inspira
Sweet Letters: Jelibon Tipografi