Power Fm Graffiti Etkinliği

From The Streets Of Istanbul (İstanbul Sokaklarında)

Power FM, MILK Gallery ve 74Studio işbirliği ile İstanbul’un farklı  noktalarında graffiti performansları organize ederek, İstanbul’un sokaklarında rengi ve yaratıcılığı körükleyecek bir etkinliğe imza atıyor. FROM THE STREETS OF ISTANBUL (ISTANBUL SOKAKLARINDA) etkinliği Lakormis, Murys, Hero, Omeria, Met, Funk, Choma, Texas, Leo, Hure gibi günümüzün yetenekli graffiti sanatçılarının yer alacağı organizasyonda sanatçılar İstanbul’un kilit noktalarındaki on farklı megaboardda Power FM logosunu graffiti teknikleriyle farklı şekillerde yorumlayacaklar.

Ayrıca sanatçıların performanslarını sergiledikleri süreçte izleyicilerin canlı bir graffiti performansına tanıklık edebilecek olması graffitinin şehirle içiçe ve iletişim halinde olan ruhunu da  gözler önüne serecek. Seyirciler ve sanatçılar üretim sürecinde biraraya gelerek graffitiyi daha iyi analiz edebilme şansına da sahip olabilecekler.

Canlı graffiti performansları 22 Haziran- 3 Temmuz (24 Haziran Pazar Günü hariç) arası her gün saat 18.00’de gerçekleştirilecektir. Etkinlik ücretsiz olup; 18.00 – 21.30 saatleri arasında katılabilirsiniz.

Etkinlik Takvimi:
LAKORMIS – İNÖNÜ STADI – 22 HAZİRAN CUMA
LEO – BEBEK – 23 HAZİRAN CUMARTESİ
HURE – ARNAVUTKÖY – 25 HAZİRAN PAZARTESİ
TEXAS – KURUÇEŞME – 26 HAZİRAN SALI
OMERIA – BEYLERBEYİ – 27 HAZİRAN ÇARŞAMBA
MET – ÇIRAĞAN – 28 HAZİRAN PERŞEMBE
FUNK – AKMERKEZ – 29 HAZİRAN CUMA
CHOMA – BAĞDAT CADDESİ – 30 HAZİRAN CUMARTESİ
MURYS – SUADİYE – 2 TEMMUZ PAZARTESİ
HERO – İSTİNYE PARK – 3 TEMMUZ SALI