Alternatif sanat sitesi Dadatart.com'un 1'inci yaş afişi.

Dadatart 1 Yaşında

Bu geç bir kutlama yazısı, evet! Dadatart geçtiğimiz günlerde 1. yılını devirdi, pek mutlu olduk. Bu süreçte İstanbul’un ruhundan aldığımız ilham bizim sadık bir okur kitlesine ulaşmamıza yardım etti. Şu söylenmeli ki eğer İstanbul’un derin kültürel yapısı ve bu hareketli hayatı olmasaydı Dadatart, Baudrillard’ın bahsettiği simülakrlar kadar gerçek bir hayal olarak kafalarda kalacak ve devam edemeyecekti. Sitedeki devinime ruhunu kattığı ve okurlarımızla bizi karşılaştırdığı için ilk olarak İstanbul teşekkürü hak ediyor.

Çok doğaldır ki okurlarımız da kocaman bir teşekkürü hak ediyor. Sitemize bloglarından linkler veren, yazdığımız yazıları paylaşan, e-postalarıyla bize yol gösteren, katkı sağlayan, İstanbul’un düşünce ve hayal dünyamıza renk katan düzenli trafiğinde otobüste seyahat ederken arkadaşına “Dadatart‘ı duydun mu?” diye soran veya sessizce bizim varlığını hissettiğimiz ve yazılarımızn tarafından okunmasıyla iletişime geçtiğimiz okurlarımız çok ama çok teşekkürler. Emin olun bu teşekkür üzerinde İstanbul’un tüm yaratıcı ruhunun yanında Latin Amerika’nın kahve tarlalarının kokusunu, ‘Taki 183’ün graffitiye hayat vermek için attığı ilk imzanın heyecanını, Frankfurt’ta küçük bir eğlence yerinde dans eden 80 yaşındaki insanların motivasyonunu da taşıyor.

Bizden eserlerini hiçbir şekilde esirgememiş ve yayınlamamıza izin vermiş olan, farklı ülkelerden yüzlerce sanatçı da kocaman bir teşekkürü hak ediyor. Sadece eserlerini yayımlamamıza izin verdiklerinden değil yaratıcı fikirlerini dünyaya kalıcı şekilde bırakmak için gösterdikleri büyük gayretten dolayı da Dadatart onlara teşekkür ediyor.

Peki Dadatart‘ta neler olacak? Dadatart onuncu yılını devirse dahi alfa testinde olan bir siteymiş gibi yenilikler yapmaya elbette devam edeceğiz. İnternetin kabuğunun gün geçtikçe daha da değiştiğinin farkındayız, okurlarımızı daha da interaktif bir hal alabilmesi için gerekli düzenlemeler üzerinde çalışıyoruz. Bizim için tek sıkıntı şu sıralar yaşadığımız zaman bulma zorluğu fakat bu yenilikleri gerçekleştirmemiz konusunda bir engel değil. Alternatif sanat eserlerinin yanında şehir hayatı ve kitap konusunda da daha fazla içerik sağlamak gayretinde olacağız. Tüm projelerimizi bu eksen etrafında geliştiriyoruz.

Sormak istediğiniz bir şey olursa sosyal(at)dadatart.com adresine e-posta yollamanız bizi mutlu edecektir.

Her şey için tekrar teşekkürler,
Dadatart Ekibi.