Sensation Wicked Wonderland 13 Ekimde İstanbul’da

Sensation’un İstanbul’da yapılacağının duyurulmasının hemen ardından “Sensation Wicked Wonderland etkinliğine katılıyor” yazıları Facebook’ta neredeyse hergün karşımıza çıkmaya, arkadaşlar arasında Sensation bilet fiyatları konusunda dialoglar yaşanmaya, geçmiş etkinliklerin görüntüleri sosyal medya kanallarında dolaşmaya başladı!

Peki nedir bu Sensation?

Hollanda orijinli bu elektronik dans müzik etkinliği2000 yılından 2005 yılında kadar Amsterdam’da gerçekleştirildi. Daha sonra Polonya’dan İspanya’ya Portekiz’den Tayland’a(2012’de gerçekleşecek) kadar birçok farklı ülkede organize edildi. Başlangıçta Sensation White ve Sensation Black olarak iki farklı konspette hazırlanan Sensation’da Sensation White house müzik, Sensation Black ise daha karanlık hardcore müzik konseptine sahipti. Fakat belirtilmeli ki Sensation White’ın Sensation Black’e göre daha başarılı olduğu söyleniyor. 2005’te Sensation Almanya ve Belçika’da organize edildi ve bundan sonra ID&T Sensation için uluslararası bir tur yapmaya başladı. Sensation White etkinliğinde katılımcılar beyaz kıyafetler giymek zorundalar. Ayrıca not edelim Sensation’da şimdiye kadar DJ kabininde Armin van Buuren, Swedish House Mafia gibi nice usta isim kalabalığı müzikleriyle coşturdu.

Sensation Wicked Wonderland Ne Zaman, Nerede?

Dünyanın en iyi etkinliği ödülünü ardı ardına dört sefer alan Sensation Türkiye’de One Colony organizasyonuyla 13 Ekim 2012 Cumartesi günü İstanbul Atletizm Arena’da gerçekleştirilecek. Ayrıca birçok lazer, ışık ve akrobatik şov da Sensation Wicked Wonderland’ın bir parçası olacak.

Biletleri Biletix’ten temin etme şansınız var Sensation Wicked Wonderland’ın bugünkü Biletix bilet fiyatı ise Deluxe Bilet – 430.00 TL, Standart Bilet – 205.00 TL oalrak belirlenmiş halde.

Sensation Resmi Sayfası: www.sensation.com/
One Colony Resmi Sayfası: www.onecolony.com.tr/
Sensation Biletix Sayfası: www.biletix.com/etkinlik/NLSNS/ISTANBUL/tr