jason travis persona

Jason Travis’ten Persona: Sanatsal Bir Gözetleme

Jason Travis pek çok şapka giyen bir adam. Tasarımcı, fotoğrafçı, illüstratör, müzisyen, şehirden öylesine bir adam; geriye kalan herkes onun yanında sıradan ve dinlenmeye derin bir ihtiyaç duyuyor. Bunun yanında Jason veya J Trav kocaman sırıtan ve görünüşte sonsuz olan bir enerjiye yaklaşmasıyla bilinir.  J Trav gündüzleri grafik tasarımcı olarak Coca-Cola, Chik-Fil-A ve Disney için çalışmakta. Geceleri ise Atlantalı müzik grubu Sealions’un sözcüsü olarak sahnede yer almakta. Haftasonları takım elbisesini ve kravatını giyip kamerasını gelinlerin harika hatıralarını yakalamak için hazırlar ve Atlanta’nın görünenleriyle, ötesini de fotoğraflar. Nasıl oluyorsa tüm bunların arasında kendi bireysel projesi üzerinde çalışmak için de zaman bulur.

Tüm bunların ortasında Jason’un insan sevgisi ve ilişkileri yatmakta. 2007 yılında Ernest G. Welch School of Design’den mezun olduktan sonra, ulaşılması güç bir projeye girişti; Persona fotoğraf serisi. Fotoğraflar başkalarına ait olan şeylere göz atma durumunu tatmin ediyor. Jason portrelerde parlayan objelerin her birinin kendisine özgü bir cezbediciliği olduğunu görme yetisine sahip. Proje izleyicisiyle sarmaş dolaş bir hale geliyor ayrıca CNN, Gizmodo, USA Today’s Pop Candy, Maria Claire ve daha birçok blogda farklı içeriklerle kullanıldı. İnsan ve toplum sevgisiyle, yaratıcı vizyonuyla takvimi tamamen dolu olsa bile kendisini ortaya koyuyor, Jason Travis sanatıyla bizleri de memnun etmeye devam edecek.

Biyografi Samantha NeSmith tarafından yazılmıştır.

jason travis persona

jason travis persona

jason travis

jason travis photography

persona

jason travis

jason travis persona

j travis persona

jason travis atlanta

Jason Travis’in kişisel sitesi http://www.jasontravisphoto.com/ olup Flickr adresi de mevcuttur. Eserlerini yayımlamamıza izin verdiği için Jason Travis’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.