bosphorus graffiti magazine

Bosphorus Graffiti Magazine Sayı 3: Türkiye’de Sokak Sanatı

Türkiye’nin bilinen graffiti dergilerinde Bosphorus Graffiti Magazine’nin üçüncü sayısı da çıktı. Bosphorus’un üçüncü sayısı 500’ü aşkın graffiti fotoğrafı bulunduruyor. Ayrıca dergide Türkiye’nin bilinen graffiti sanatçılarıyla söyleşiler de yer alıyor.

Bu söyleşiler Türkiye’de yaptığı illegal graffitilerle tanınan Dose, Hollanda’da yaşayan bir Türk olan ve üç boyutlu çalışmalarıyla ünlü Honor, eski bir graffiti sanatçısı olan ve şu an özgün stiliyle street art alanında kendinden sıkça söz ettiren Eskreyn de yeni sayıda yerlerini almış.

Bosphorus’un üçüncü sayısındaki yeniliklerden bir tanesi de özel sayfa bölümü. Bu sayıda TFB graffiti grubundan Meck ve Almanya’dan Mok156’ya yer verilmiş.

Bunun yanısıra Donut Graffiti Shop desteğiyle düzenlenmiş olan Bosphorus Sketch Battle adlı yarışmanın da sonuçları ilk kez bu sayıda duyurulmuş ve yarışmada dereceye giren ilk 15 sanatçının eserleri dergide yer almış.

Bosphorus Graffiti Magazine’in üçüncü sayısı 10TL fiyatla satışa sunulmakta, 80 sayfadan oluşmakta ve Türkçe-İngilizce olarak yayımlanmakta.

Derginin resmi sitesi www.bosphorusmag.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sosyal medyada ise www.facebook.com/bosphorusmag ve

www.twitter.com/bosphorusmag adreslerinden ulaşmanız mümkün.

bosphorus graffiti magazine

Bosphorus Graffiti Magazine