1up sergi

1UP Graffiti Grubu Sergi ve Film Gösterimi

Nedendir bilinmez sokak sanatı konusunda bu grup dönüp dolaşıp hep karşıma çıkıyor. Berlinli bir grup olan 1UP, açılımı 1 United Power’mış ben de etkinlik vasıtasıyla öğrenmiş oldum, Kripoe’nun İstanbul’un her yanına sarı yumruklar çizmesinden sonra İstanbul sokaklarının duvarlarında belirip dikkatimi çekmişti. Yüksek Kaldırım’da birçok yere graffitiler yapmışlardı. Bunun yanısıra Frankfurt’ta seyahat ederken tren yolunda, Berlin’de çatıların ulaşılamayacak yerlerinde, Amsterdam’da otobüsten indiğim gibi şehrin merkezinde gözüme çarpmıştı.

One United Power DVD’sinin official trailer’ı

 

Asıl haber ise şu 14 Ocak-14 Şubat arasında 1UP graffiti grubunun fotoğraf sergisini, 29 Ocak tarihinde ise Berlin-One United Power graffiti filminin tanıtımını MTN boya markasının desteğiyle Taksim Kemancı Bar’da görebilirsiniz. Graffiti filmi Türkçe altyazılı olup 1UP graffiti grubunun 2003 yılından bu yana Berlin ağırlıklı olmak üzere Paris, Küba, İstanbul ve da 11 ülkede yaptığı graffiti çalışmalarını barındırıyor.

Film gösterimi saat 19.00’da, Beyoğlu Kemancı’da yapılacak. Giriş ise ücretsiz olacak.

Etkinlik Hakkında:

1up sergi

1UP BERLIN – ONE UNITED POWER – Film Gösterimi
29 Ocak 2012 Pazar / 19:00
ÜcretsizAdres:
KEMANCI TAKSİM, Sıraselviler Cad. no 33/1 TAKSİM – İSTANBULEtkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/238747152867132/