ofis uyku tulumu

Rahat Bir Uyku için Yaratıcı Uyku Tulumları

Uyku tulumları kampların, festivallerin vazgeçilmez ekipmanlarındandır. İş hayatının yoğun bir hal alması ile beraber ofisler için tasarlanmaya başlanan uyku tulumalrını da görmemiz şaşırtıcı gelmemesine rağmen pek yaratıcı geldi! Bunun yanısıra uyku tulumlarını sıradan hallerinden içine girdiğiniz yünlü çuval gibi gözüken durumundan kurtaran pek fazla uyku tulumu tasarımı da dikkat çekiyor.

ofis uyku tulumu
Kawamura Ganjavian tarafından tasarlanmış olan bu tulum ofis çalışanları için büyük bir esneklik sağlıyor olsa gerek. http://www.studio-kg.com/
anatomik uyku tulumu
Anatomik uyku tulumu ascii-store.jp üzerinden satışa sunulmuş. Gayet yaratıcı bir tasarıma sahip olan bu uyku tulumu vücudunuz hakkında da bir miktar bilgi edinmenizi sağlayabilir. "http://www.likecool.com/Anatomical_Model_Sleeping_Bag--Outdoor--Home.html" üzerinden ulaşıldı.

 

boz ayı uyku tulumu
1981'de Japonya'da Nara'da doğan Eiko Ishizawa insanlara boz ayı figürünün içinde uyuma şansı tanıyan bir uyku tulumu tasarlamış. http://eikoishizawa.com
Asılabilir Uyku Tulumu
Asılabilir şekilde tasarlanmış bu uyku tulumunu bir ağaca asıp kendinizi tamı tamına doğanın bir parçası gibi hissedebilirsiniz. Bu uyku tulumu John Moriarity ve Billy Harney tarafından tasarlanmış ve Cocoon olarak adlandırılmış. "http://uncooped.com/campergirl/posts/129-The-Hanging-Sleeping-Bag-Shelter" üzerinden ulaşıldı.

 

İki Bacaklı Uyku Tulumu
İki bacaklı olarak tasarlanmış bu uyku tulumu size yürüyebilmeniz için imkan da tanıyor.
uyku tulumu
http://www.forrestjessee.com/?p=1#198768/SLEEP-SUIT adresi üzerinden ulaştığımız bu uyku tulumu görüp görebileceğiniz en yaratıcı olanlardan bir tanesi.
Kral Tutankamun Uyku Tulumu
Eğer gizemli Mısır'a bir miktar ilgi duyuyorsanız kendinizi Kral Tutankamun'un lahiti içinde yatıyormuş gibi hissedebileceğiniz bir uyku tulumu tasarlanmış. http://rinkya.blogspot.com/2010/01/king-tut-sleeping-bag-is-awesome.html adresi üzerinden ulaşıldı.
Shark Uyku Tulumu
Çocukluğumuzda denize her girişimizde aklımıza ister istemez gelen ve bizi tedirgin eden köpekbalıklarıyla daha dostane bir ilişki kurmak isterseniz Kendra Phillips tarafından tasarlanmış olan bu uyku tulumuna bir göz atabilirsiniz. http://kendora.blogspot.com/
tauntaun uyku tulumu
Tauntaun uyku tulumu da ofisiniz için enteresan bir seçenek olabilecektir. http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/bb2e/ bu adres üzerinden ulaştık.

 

uyku ceketi
Hem rüzgardan etkilenmemek hem de rahat sıcak bir uyku çekmek isterseniz bu uyku ceketi tam size göre. Bu uyku ceketi (Sleeping Coat) Lin Tsui-Wei tarafından tasarlanmış. "http://www.designlaunches.com/lifestyle /camping_becomes_fun_and_troublefree_with_sleeping_coat.php" üzerinden ulaştık.

 

Vessel Transformable Clothing
Orta ağırlıktaki bu ceketi hemen uyunabielcek bir yer haline getirebilirsiniz. Justin Gargasz tarafından tasarlanmış olan bu tasarıma "http://www.coroflot.com/justin_gargasz/vessel/1" üzerinden ulaştık.
Yürünebilir Uyku Tulumu
İçine girip hem sıcak bir uyku çekebileceğiniz hem de istediğinizde üzerinizden çıkarmadan yürüyebileceğiniz bu uyku tulumu hem kamp alanını kolaçan etmek isteyip hem üşümemek isteyenler için. "http://www.7gadgets.com/2010/08/27/exped-dreamwalker-450-sleeping-bag/23941" adresi üzerinden ulaştık.