Bartosz Kosowski: Polonya’dan İllüstrasyonlar

Bartosz Kosowski Polonya’nın Lodz kentinde yaşayan bir illüstrasyon sanatçısı. İllüstrasyon, çizim ve grafik tasarım konularında güçlü işlerini görme imkanınız var. İtalya’daki Good 50×70, Yunanistan’daki Ten Images for Ithaca gibi sergilerde işleri sergilenmiş. Bunun yanısıra 200 Best Illustrators 2011/2012 (Lürzer’s Archive 2010) ile de başarısını taçlandırmıştır. Aşağıda Bartosz Kosowski’nin 2011 yılından çalışmalarını göreceksiniz.

"Przekroj" adlı dergi için Bartosz Kosowski tarafından yapılmış kapak tasarımı. İnsan ticareti hakkındaki bir makale için çizilmiş.
Bartosz Kosowski
"Przekroj dergisi için yapılan bir illüstrasyon. İllüstrasyon yapılan makale çok para kazanan Polonyalı ünlüleri anlatıyor. Kapak resminde Doda, Maryla Rodowicz, Muniek Staszczyk ve Sebastian Karpiel-Buleck var.

 

Bartosz Kosowski
"Przekroj" dergisi için çizilmiş bir illüstrasyon. İllüstrasyonun kullanıldığı makale Polonya'nın milli gününün kutlanması hakkında. İllüstrasyondaki kişiler Jozef PilsudskiJozef Pilsudski, Lech Walesa, Tadeusz Mazowiecki ve Stanislaw Malachowski.
Bartosz Kosowski
Bartosz Kosowski'nin bir illüstrasyonu yapım aşaması.

 

Bartosz Kosowski’nin kendi adresi http://www.bartoszkosowski.com/index_en.html olup biz fotoğraflara http://www.behance.net/gallery/Illustrations-2011/2725401 adresinden ulaştık.