Gerilla Reklamlar: Yaratıcı, Durdurucu, Güçlü!

Gerilla reklam  günden güne daha da sık şekilde kullanılıyor. Etkili ve maliyetsiz bir şekilde mesajını iletmek isteyen kurumlar gerilla reklam kampanyalarına başvuruyor. Tabii ki ortaya her koşulda mesajı iletebilecek, görevini yerine getirebilecek bir unsur olan yaratıcılıklarını koyarak!

Şaşırtıcılık, kışkırtıcı bir etki ve yaratıcılıkla büyüleyerek hedef kitledeki insanların zihinlerinde bulunan eşik bekçilerini aşan gerilla reklam mesajları aynı zamanda çabuk şekilde yayılmasıyla viral reklam etkisi de yaratıyor. Gerilla reklam insanları tamamen beklenmedik anda ve yerde yakalayıp etkileme gayretindedir, tanımlama ilk kez Jay Conrad Levinson tarafından “gerilla pazarlama” olarak bulunmuştur. Günümüzde küçük işletmeler tarafından kullanılan gerilla reklamlar artık büyük şirketlerce de kullanılır haldedir.

Şimdi Hongkiat.com ve çeşitli sitelerden derlediğim gerilla reklam örneklerine geçelim. Daha da fazla bilgi almak istiyorum derseniz buyrun buradan (Türkçe sayfa da bulunmakla beraber İngilizce olanın daha doyurucu olabileceğini söyleyebilirim.) devam edin. Yorumlarınızı bırakmayı unutmayın ki sevdiğiniz içeriklerin ne olduğunu bilip Dadatart’ta daha fazlasını yayımlayabilelim.

new york fries ads
New York Fries Reklamı
3M Money Glass
3M Money Glass
Condomshop.ch
Condomshop.ch
condomshop.ch ads
Condomshop.ch

 

denver water ads
Denver Water
FedEx Kinkos advertise
FedEx Kinkos
Fitness Company reklam
Fitness Company
Kill Bill 2
Kill Bill 2
Mc Donald's Reklamı
Mc Donald's Reklamı
New York Fries ads
New York Fries
Plant a Tree ads
Plant a Tree